Carpaccio på oxfilé (Ä)
Oxfilé carpaccio serveras med ruccola, olivolja, flingsalt tryffelmajo och friterad capris.
Carpaccio on beef tenderloin served with ruccola, oilve oil, sea salt, truffle mayonnaise and fried capers.
Flamberade Räkor (G)
Cognacsflamberade räkor med vitlök och chili.
Brandy shrimp flambé with garlic and chili.
Klassisk Vitlöksbröd (L,G,Ä)
Serveras med aioli.
Classic garlic bread served with aioli.
Pimientos De Padron
Fried green peppers with falcon salt.
The italian way (L)
Mozzarella och prosciutto
Mozzarella cheese and prosciutto
Bakad bakpotatis
Med vitlökssmör
Baked idaho potatoe with garlic butter.
Broccolisallad
Broccoli sallad
Pommes Frites
Med parmesan och citron.
French fries with parmesan and lemon.
Potatisgratäng
Med gratinerad ost.
With gratinated cheese.
Sötpotatis pommes
Med aioli
Sweet potato fries with aioli
Aioli
Bearnaisesås
Murkelsås
Pepparsås
Persiljesmör
Rödvinssås
Vitlökssmör
Panelen ett självklart val för dig som sätter högt värde på noga utvalda råvaror, god mat och dryck med kött i fokus.
Precis som våra kompetenta kockar i köket kommer vi ha grymma bartenders som har koll på hur man blandar lyxiga cocktails alltså en kombination som är svårslaget.
Nu slår vi upp dörrarna För en ny restaurang med steakhouse-koncept i fokus och en grym cocktailbar. Restaurangen är belägen på Storgatan 54 ett stenkast från Byxtorget
Tisdag – Torsdag
16:00-22:00
Fredag
16:00-23:00
Lördag
16:00-23:00