Klassisk Vitlöksbröd (L,G,Ä)
Serveras med aioli.
Classic garlic bread served with aioli.
Rökt Kataifi (G)
(Finns även som vegetarisk)
Fetaost och rökt sidfläsk lindad i kataifideg toppad med apelsincoulis.
Feta cheese and smoked pork belly wrapped in kataifi dough
topped with orange coulis.
Pimientos De Padron
Fried green peppers with falcon salt.
Musslor (L,G)
Blåmusslor
med kokosgrädde, ingefära och chili.
Blue
mussels with coconut cream, ginger and chili.
The italian way
Mozzarella och prosciutto
Mozzarella cheese and prosciutto
Carpaccio på oxfilé (Ä)
Oxfilé carpaccio serveras med ruccola, olivolja, flingsalt tryffelmajo och friterad capris.
Carpaccio on beef tenderloin served with ruccola, oilve oil, sea salt, truffle mayonnaise and fried capers.
Flamberade Räkor (G)
Cognacsflamberade räkor med vitlök och chili.
Brandy shrimp flambé with garlic and chili.
Bakad bakpotatis
Med vitlökssmör
Baked idaho potatoe with garlic butter.
Sötpotatis pommes
Med aioli
Sweet potato fries with aioli
Pommes Frites
Med parmesan och citron.
French fries with parmesan and lemon.
Potatisgratäng
Med gratinerad ost.
With gratinated cheese.
Broccoli sallad
Med tahini
Broccoli sallad with tahini
Pepparsås
Rödvinssås
Murkelsås
Bearnaisesås
Aioli
Persiljesmör
Vitlökssmör
Panelen ett självklart val för dig som sätter högt värde på noga utvalda råvaror, god mat och dryck med kött i fokus.
Precis som i köket kommer vi ha grymma bartenders som har koll på hur man blandar lyxiga cocktails alltså en kombination som är svårslaget.
Nu slår vi upp dörrarna För en ny restaurang med steakhouse koncept i fokus och en grym cocktailbar. Restaurangen är belägen på Storgatan 54 ett stenkast från Byxtorget
Måndag
10:30 – 14:00
Tisdag – Torsdag
10:30 – 14:00
16:00 – 21:00
Fredag
10:30 – 14:00
16:00 – 22:00
Lördag
16:00 – 22:00
Söndag
STÄNGT