The beginning

    • Starters

    • Klassisk Vitlöksbröd (L,G,Ä)

      75:-

      Serveras med aioli.

      Classic garlic bread served with aioli.

    • Rökt Kataifi (G)

      105:-

      (Finns även som vegetarisk)

      Fetaost och rökt sidfläsk lindad i kataifideg toppad med apelsincoulis.

      Feta cheese and smoked pork belly wrapped in kataifi dough
      topped with orange coulis.

    • Pimientos De Padron

      75:-

      Fried green peppers with falcon salt.

    • Musslor (L,G)

      145:-

      Blåmusslor
      med kokosgrädde, ingefära och chili.

      Blue
      mussels with coconut cream, ginger and chili.

    • The italian way

      95:-

      Mozzarella och prosciutto

      Mozzarella cheese and prosciutto

    • Carpaccio på oxfilé (Ä)

      135:-

      Oxfilé carpaccio serveras med ruccola, olivolja, flingsalt tryffelmajo och friterad capris.

      Carpaccio on beef tenderloin served with ruccola, oilve oil, sea salt, truffle mayonnaise and fried capers.

    • Flamberade Räkor (G)

      125:-

      Cognacsflamberade räkor med vitlök och chili.

      Brandy shrimp flambé with garlic and chili.

x
    • Sides 35:-

    • Bakad bakpotatis

      Med vitlökssmör

      Baked idaho potatoe with garlic butter.

    • Sötpotatis pommes

      Med aioli

      Sweet potato fries with aioli

    • Pommes Frites

      Med parmesan och citron.

      French fries with parmesan and lemon.

    • Potatisgratäng

      Med gratinerad ost.

      With gratinated cheese.

    • Broccoli sallad

      Med tahini

      Broccoli sallad with tahini

    • Sauces 20:-

    • Pepparsås

    • Rödvinssås

    • Murkelsås

    • Bearnaisesås

    • Aioli

    • Persiljesmör

    • Vitlökssmör

x