The beginning

    • Starters

    • Carpaccio på oxfilé (Ä)

      155:-

      Oxfilé carpaccio serveras med ruccola, olivolja, flingsalt tryffelmajo och friterad capris.

      Carpaccio on beef tenderloin served with ruccola, oilve oil, sea salt, truffle mayonnaise and fried capers.

    • Flamberade Räkor (G)

      135:-

      Cognacsflamberade räkor med vitlök och chili.

      Brandy shrimp flambé with garlic and chili.

    • Klassisk Vitlöksbröd (L,G,Ä)

      85:-

      Serveras med aioli.

      Classic garlic bread served with aioli.

    • Pimientos De Padron

      85:-

      Fried green peppers with falcon salt.

    • The italian way (L)

      125:-

      Mozzarella och prosciutto

      Mozzarella cheese and prosciutto

x
    • Sides

    • Bakad bakpotatis

      49:-

      Med vitlökssmör

      Baked idaho potatoe with garlic butter.

    • Broccolisallad

      55:-

      Broccoli sallad

    • Pommes Frites

      35:-

      Med parmesan och citron.

      French fries with parmesan and lemon.

    • Potatisgratäng

      49:-

      Med gratinerad ost.

      With gratinated cheese.

    • Sötpotatis pommes

      49:-

      Med aioli

      Sweet potato fries with aioli

    • Sauces 30:-

    • Aioli

    • Bearnaisesås

    • Murkelsås

    • Pepparsås

    • Persiljesmör

    • Rödvinssås

    • Vitlökssmör

x